Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: با بازگشایی مدارس دغدغه آب شرب مدارس را نداریم واستقرار تانکرها را در مدارس مورد توجه قرار داده ایم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهمدان؛ محمود نقوی، مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان در جمع خبرنگاران گفت: در حال حاضر بخشی از کمبود معلم از طریق خرید خدمت جبران می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سال گذشته حتی یک نفر سهمیه جذب هم به استان داده نشد و البته این امکان برای برخی استان‌ها فراهم شد چون مشکل آنها بیشتر از ما بود؛ همدان ۲ هزار معلم کمبود دارد اما در استانی به ۱۶ هزار نفر می‌رسد.

نقوی بیان کرد: استان همدان با ۹۵ درصد در طی بازرسی های مدارس تمام استان و در بحث آموزش حضوری، بعنوان استان دوم معرفی شد.

وی ادامه داد: ۸۵ کلاس خالی از معلم داشتیم که نهضتی ها وارد کلاسها شدند و بعد از چند روز مشکل رفع شد.

مدیر کل آموزش و پرورش همدان افزود: همدان یک شهر توریستی است و آموزش پرورش در کمک به این موضوع، ۵۰ درصد اسکان فرهنگیان و غیر فرهنگیان را به عهده گرفت.

وی گفت: در تلاش تهیه منبع برای مدارس هستیم و دوم مهرماه ان شاءالله همه مدارس دارای تانکر آب و آبخوری خواهند بود که والدین در این زمینه دغدغه ای نداشته باشند.

نقوی با بیان اینکه بیش از ۳۵۰ میلیارد تومان اعتبار رهاورد سفر ریاست جمهوری، برای آموزش و پرورش همدان بود گفت: گروه های جهادی بسیج فرهنگیان در روستاها مشغول فعالیت هستند. همچنین در طرح شهید خرازی را داریم که در این طرح حدود ۱۲۷ سالن ورزشی در روزهای پنجشنبه و جمعه بصورت رایگان در اختیار خانواده ها قرار می گیرد.

وی ادامه داد: در طرح شهید سلیمانی، ایجاد محیط های ورزشی برای ایجاد شور و نشاط برای دانش آموزان را در دستور کار داریم‌.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۱۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت حدود ۱۸۰۰ معلم بازنشسته در مدارس شهرستان‌های تهران

مسعود بهرامی، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران گفت: ما برای معلمانی که ۳۰ سال زحمت کشیده‌اند از لفظ بازنشسته استفاده نمی‌کنیم؛ بلکه ما معتقدیم معلمان ۳۰ سال ایستاده‌اند به همین علت از لفظ بازایستاده استفاده می‌کنیم.

وی افزود: حدود ۴۴ هزار ساعت در هفته همکاران بازایستاده به ما کمک می‌کنند.

او ادامه داد: میانگین معلمان باز ایستاده در حال تدریس حدود هزار و ۸۰۰ معلم در مدارس شهرستان‌های تهران است.

بهرامی با بیان این که میزان تدریس معلمان باز ایستاده متغیر است؛ تصریح کرد: تعداد معلمان بازایستاده  بیشتر از این است.

گفتنی است که پیش از این امانی، دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش گفته بود: به‌کارگیری بازنشستگان در آموزش‌ و پرورش اجباری نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • افزایش ۱.۵ برابری فضای ورزشی در مدارس آذربایجان شرقی
  • برگزاری آزمون استخدامی معلم پرورشی و ورزش در مهاباد
  • انتقاد امام جمعه همدان از توجه به ارزش‌های مادی در مدارس
  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت
  • چالش کمبود معلم در چهارمحال و بختیاری رفع شد
  • توزیع ۳.۸ میلیون شیر رایگان در مدارس چهارمحال و بختیاری
  • از کلاس‌هایی که معلم نداشت تا رتبه بندی‌هایی که شاکی داشت
  • فعالیت حدود ۱۸۰۰ معلم بازنشسته در مدارس شهرستان‌های تهران