Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، عبدالرسول عمادی عصر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان یزد با تبریک هفته شورا‌های آموزش و پرورش اظهار داشت: شورا‌ها و جلسات هم‌اندیشی بسیاری در ساختار نظام داریم، اما اهمیت و جایگاه شورای آموزش و پرورش متفاوت و از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و بر همین اساس نیز هفته‌ای به نام این شورا نامگذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نظام تعلیم و تربیت از مهم‌ترین نظام‌های اجتماعی است و کار آن نظم و نسق بخشیدن به جامعه انسانی است و چنین نظام‌هایی مگر با حمایت، همبستگی ملی و مشارکت عمومی تداوم نخواهد یافت.

عمادی با بیان اینکه شورای آموزش و پرورش استان یزد از فعال‌ترین شورا‌ها است و میزان مشارکت در این استان چشمگیر است، خاطرنشان کرد: یزد در بسیاری از شاخصه‌های تعلیم و تربیت با فاصله معناداری از سایر استان‌ها جلوتر است که این مهم از بهره‌مندی آموزش و پرورش استان از نظر نخبگان و صاحب‌نظران نشأت گرفته است.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش با اشاره به قانون تشکیل شورا‌های آموزش و پرورش یادآور شد: بر اساس این قانون، شش وظیفه برای شورای آموزش و پرورش استان و ۲۲ وظیفه برای شورای آموزش و پرورش مناطق و شهرستان‌ها در نظر گرفته شده بنابراین شورا‌های آموزش و پرورش شهرستان‌ها از اختیارات بیشتری نیز برخوردارند و اگر از این اختیارات به درستی استفاده شود، بسیاری از مشکلات توسط آن‌ها قابل رفع است.

عمادی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در کشور ۶۵۰ هزار خیر مدرسه‌ساز شناسایی شده‌اند، ادامه داد: این خیران از ماهانه ۱۰۰ هزار تومان تا ماهانه چند ۱۰ میلیارد تومان در امر مدرسه‌سازی مشارکت می‌کنند که از این ظرفیت به خوبی در استان یزد استفاده شده است.

وی با اشاره به درخواست استان‌های مختلف کشور برای تجهیز مدارس کار و دانش بیان کرد: با وجود تلاشی که خیران مدرسه‌ساز داشته‌اند، این مدارس و تجهیز آن‌ها مغفول مانده، اما امسال با اجرای طرحی که از امروز در یزد نیز اجرایی شده، در تلاش برای مهارت‌آموزی به دانش آموزان مدارس کار و دانش هستیم.

عمادی یادآور شد: امروز دفتر همکاری‌های مشترک میان شرکت‌های مستقر در شهرک صنعتی یزد و آموزش و پرورش راه‌اندازی شد که با راه‌اندازی این دفتر، امکان حضور دانش آموزان شاخه کار و دانش در کارگاه و واحد‌های صنعتی فراهم می‌شود و دانش‌آموزان ضمن شکوفایی استعداد‌های خود در این کارگاه‌ها، مهارت‌های لازم مرتبط با رشته‌های خود را نیز فرا می‌گیرند و بعد از پایان دوره تحصیل نیز در صورت نیاز واحدها، در همان محل مشغول به کار می‌شوند.

وی تصریح کرد: اگر این اتفاق رخ دهد و برون‌سپاری آموزش‌های کار و دانش انجام شود، از تجهیز و تربیت مربی برای مدارس این رشته فارغ می‌شویم و به این ترتیب آموزش‌ها در شاخه فنی و حرفه‌ای که اساساً رسالتی جدا از کار و دانش دارند، کیفی‌تر می‌شود و نیرو و تمرکز ما از کار و دانش به شاخه فنی و حرفه‌ای معطوف می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تحصن معلمان خرید خدمت در یزد و عدم پرداخت حقوق آن‌ها بیان کرد: این موضوع را پیگیری خواهیم کرد و امیدواریم تا پایان هفته این مشکل برطرف شود.

وی با بیان اینکه دغدغه مسئولان آموزش و پرورش استان یزد را به وزیر آموزش و پرورش منتقل خواهیم کرد، خاطرنشان کرد: باید به تنوع روش‌های تعلیم و تربیت فکر کنیم و تا می‌توانیم هزینه‌های دولت را در این بخش کاهش دهیم، اما نباید برون‌سپاری‌ها منجر به ایجاد نارضایتی شود.

عمادی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه استان یزد ۲۵ سال رتبه برتر کنکور با تفاوت چشمگیر با سایر استان‌ها را داشته است، افزود: یزد وضعیت خوبی در کنکور هم به لحاظ کمی و هم به لحاظ کیفی دارد، اما بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، باید یک تغییر جهت از نظر آموزش‌های نظری به آموزش‌های مهارتی داشته باشیم.

انتهای پیام/ز

مشکلات معلمان تا آخر هفته حل می شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش اخبار اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۵۸۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت

ایسنا/خوزستان معاون وزیر آموزش و پرورش از کاهش ساعت فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت خبر داد.

احمد محمودزاده در چهارمین همایش معلمان مدارس موسسه راه ایمان که امروز (۱۳ اردیبهشت‌ماه) در اهواز برگزار شد، با اشاره به رمز ماندگاری و الهام‌بخشی معلمان بزرگ اظهار کرد: اینکه امروز از شهیدان مطهری، رجایی و باهنر و دیگر بزرگانی که در جریان معلمی ماندگار و الهام‌بخش هستند نام می‌بریم به دلیل اخلاص و برای خدا کار کردن آن‌ها است و این ویژگی در خیل عظیمی از شهدا وجود دارد. این خصوصیت، راه شهید سلیمانی را هم به مکتب سلیمانی تبدیل کرد و یک سرباز از یکی از روستاهای کرمان، جهانی شد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: دیگر ویژگی‌های این افراد تواضع، سخاوت و گشاده‌دستی در تعلیم دانش است و یکی از اصول سلوک، تواضع است. معلم باید به آنچه می‌گوید و آموزش می‌دهد هم ایمان داشته باشد و با شور و ذوق و ایمان حقیقی آموزش‌ها را ارائه دهد.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: در محضر استادان و علما بودن نیز در این راه بسیار مهم است و باید ببینیم این موضوع را چقدر مهیا کرده‌ایم. شخصیت، اخلاق و نفوذ کلام معلمان در تربیت دانش‌آموزان بر هیچ کس پوشیده نیست.

وی بیان کرد: معلم در تراز انقلاب اسلامی می‌تواند دانش‌آموز در تراز انقلاب اسلامی تربیت کند و معلم با هویت ملی و اسلامی می ‌تواند دانش‌آموز با هویت ملی و اسلامی تربیت کند. امکان ندارد معلم این ویژگی‌ها را نداشته باشد و انتظار داشته باشیم دانش‌آموز با برجستگی اخلاقی و اسلامی تربیت کند.

محمودزاده گفت: امکان ندارد معلمی خود مسلح به حجاب و عفاف نباشد و انتظار داشته باشد دانش‌آموز محجب تربیت و تقدیم نظام و انقلاب کند. امکان‌پذیر نیست معلم صلاحیت علمی نداشته باشد اما انتظار داشته باشیم دانش‌آموز دارای شاخصه‌های بارز علمی تربیت کند.

وی افزود: باید ببینم چقدر در حوزه خودسازی تلاش کرده‌ایم و بعد به شاگردپروری ورود کنیم. طبق بررسی‌ها اگر امروز از معلمی نام نیک مانده است به دلیل این ویژگی‌های خوبی بوده که ابتدا در خود و بعد در محیط برای دیگران فراهم کرده است.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌ و پرورش گفت: معلم باید هویت‌ساز باشد. کار در این حوزه، بخشی که مربوط به ما است را از سال گذشته شروع کردیم.

محمودزاده با اشاره تدوین نقشه راه سند تحول بنیادین در شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: آن چیزی که در آموزش و پرورش مهم است محیط کلاس، معلم و دانش‌آموز است و ما پیگیر این هستیم که معلمان حضور ثمربخشی در کلاس‌های درس داشته باشند.

وی افزود: در بازنگری قانون در رویکردهای حمایتی و نظارت بر مدارس غیردولتی، نگاه ویژه‌ای به معلمان مدارس غیردولتی داشته‌ایم. سال‌ها در حق این معلمان اجحاف شده بود و نوعا معلمان در قالب قانون کار، مانند کارگر بودند در حالی که معلم کارگر نیست و بخشی از حضور معلم در کلاس درس و بخشی در محیط‌های یادگیری است.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: تلاش کردیم ۴۴ ساعت معلمان کاهش یابد و در مجموع به ۳۰ ساعت رسیدیم و این موضوع ابلاغ شده است. بنابراین از امسال معلمان مدارس غیردولتی ۳۰ ساعت کار می‌کنند و با این ساعات فعالیت نیز بیمه آن‌ها کامل خواهد بود.

عبدالله حبیبی سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان نیز در این همایش گفت: مهارت‌های زندگی باید در مدارس تدریس و تعلیم داده شوند. معلمان الگو باید حواسشان باشد که کوچکترین رفتارهای آن‌ها در دانش‌آموزان تاثیر می‌گذارد.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اهمیت سختکوشی معلمان و تاثیر آن در دانش‌آموزان افزود: سند تحول بنیادین در این دولت با جدیت دنبال می‌شود که در این سند محوریت با مدارس است. اینکه نتیجه آزمون‌های مدارس ۶۰ درصد کنکور را تشکیل می‌دهد به دلیل این است که می‌خواهد محوریت را به مدارس، معلمان و کتاب قرار دهد بنابراین دانش‌آموز باید از فضای بیرون و آموزشگاه‌ها و کتاب‌های غیردرسی فاصله بگیرد و متوجه شود هر آنچه هست در کتاب، معلم و مدرسه است و فضای دیگری نخواهیم داشت.

سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با تقدیر از موسسه راه ایمان بیان کرد: در فقه شیعه کلمه ایمان با شیعه مصادف است. ایمان، راه شیعه است و امیدواریم مدارس راه ایمان در خوزستان پرچم‌دار شیعه و پیشگام ترویج فرهنگ غنی شیعه بین دانش‌آموز باشند.

وی بیان کرد:در آموزش و پرورش آمایش سرزمینی ملاک و معیار خواهد بود. استان‌ها با هم متفاوت هستند و خوزستان نیز با استان‌های دیگر متفاوت است و انتظار می‌رود همه فرهنگ شیعه را بین دانش‌آموزان رواج دهند.

حبیبی عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمود آموزش و پرورش با همه سازمان‌ها و وزارت‌خانه‌ها متفاوت است زیرا انسان پرورش یافته تولید می‌کند. اگر دانش‌آموز خوب تربیت و وارد جامعه کنیم آینده را ساخته‌ایم.

سرپرست آموزش و پرورش خوزستان گفت: امیدواریم دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی با هویت ملی و مذهبی به جامعه تحویل دهیم. آموزش و پرورش خوزستان آمادگی دارد با موسسه راه ایمان همراهی داشته باشد و به صورت کمی و کیفی کنار این موسسه خواهیم بود. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • سرکوب دانشجویان آمریکایی نماد دموکراسی دروغین غرب است
  • کلاس‌های تخریبی دانش‌آموزان و معلمان را عذاب می‌دهد
  • ‌۱۰۵ هزار معلم جدید جذب آموزش و پرورش خواهند شد‌
  • مهمترین مأموریت آموزش و پرورش تربیت تمام ساحتی است
  • آموزش و پرورش بسترساز توسعه جامعه است
  • اجرای بیش از ۳۰۰ برنامه متنوع و باشکوه در سطح استان
  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت
  • از کلاس‌هایی که معلم نداشت تا رتبه بندی‌هایی که شاکی داشت
  • معلمان مدیران تراز انقلاب تربیت کنند